Потрібно приділити увагу спорту!

Мали розмову з Михайлом Мельником, тренером, якого знає все місто! Досвідчений наставник виховує майбутніх легенд боксу з 1989 року і до сьогодні. Головний тренер команди “Українські отамани”, що виступає в боксерській лізі World Series Boxing (WSB).

– Сьогодні маємо проблему на проблемі! Починаючи з укомплектування. Деяким клубам пощастило, вони мають меценатів. Ситуація в інших секціях та спортивних школах плачевна. Катастрофічно не вистачає спортивного інвентаря, батьки змушені самостійно купувати все необхідне знаряддя.

Останніми роками маємо великі проблеми з популяризацією спорта. Серед дітей – масова комп’ютеризація та відсутність інтересу до спортивних занять. Шкільний курс фізкультури максимально утискають, а в зв’язку з теперішнім станом взагалі майже не проводять.

Михайло Іванович розповідає емоційно та щиро, одразу зрозуміло, що ця людина живе спортом та дійсно переймається проблемами молоді.

Команда Рідного Міста бажає невтомному тренеру незліченну кількість нових спортивних вершин та перемог. Ми сподіваємось, що ситуація зі спортом в Кременчуці буде змінюватись тільки на краще!

Друзі, а яким видом спорту Ви займались? Чи вважаєте, що час піднімати авторитет спортивних занять?