Збори відбулися, 42 кандидати є!

Подивіться, це – люди рідного міста. Вчора на зборах Кременчуцької міської організації політичної партії “Рідне місто” їх висунули кандидатами в депутати на виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Сильна та професійна команда небайдужих городян, які не тільки хочуть змінити Кременчук на краще, але й знають, як це робити. Серед наших кандидатів керівники підприємств, економісти, інженери, медики, юристи, підприємці, вчителі, працівники культури і спортсмени.

У нашій команді представники містоутворюючих підприємств ПАТ ” Крюківський вагонобудівний завод”, ПрАТ “Кредмаш”, ПАТ “Кременчуцький завод технічного вуглецю”, ПП ВТК “Лукас”, ПрАТ “Гірник”, ТОВ «Торговий дім – Укртатнафта», ТОВ “АТП-15307”.

Ми – місцеві, і в цьому наша сила. У нас немає державних амбіцій. Для нас важливі ви, важливе те, чим живе ваша сім’я, з якими проблемами ви стикаєтеся, коли їдете на роботу, й коли повертаєтеся додому.

Ми хочемо знати, чи комфортно вам крокувати тротуарами, чи тепло у ваших оселях, чи не протікає дах на вашому будинку. Ми – ваші сусіди. І ваші біди – це і наші біди теж. Тому ми гуртуємося разом, щоб мати більше інструментів для вирішення проблем міста, ваших проблем.

Ми “Рідне місто” і ми хочемо, щоб для наших рідних Кременчук став ще більш комфортним, красивим та затишним.