З ювілеєм, тренере!

Сьогодні ми вітаємо з Днем народження Василя Волошина – Заслуженого тренера України, Першого віце-президента федерації дзюдо України, депутата міської ради від фракції «Рідне місто».

Кожен кременчужанин знає ц ім’я. Бо саме Василь Волошин з року в рік готує з кременчуцьких дітей медалістів чемпіонатів Європи та світу. Цього року Василя вже вдруге було обрано до складу Кременчуцької міської ради. Мешканці Молодіжного знають його активну громадянську позицію та небайдуже ставлення до проблем мешканців міста. Василь Волошин – наша гордість, він мало говорить, але дуже багато робить для слави нашого Кременчука.

Ми дуже пишаємося, що багато років Василь Волошин у складі команди «Рідного міста». Ми з гордістю спотерігаємо за його особистими досягненнями та пермогами його підопічних дзюдоїстів на чемпіонатах України, Європи та світу.

Такій людині хочеться бажати успіхів, скорення нових вершин. «Рідне місто» зичить тренерові здоров’я та наснаги, хай вогонь в очах палає так само яскраво, а віра у спортивне майбутнє кременчужан міцнішає з кожним днем. Нехай здійсняться всі ваші мрії, реалізовуються найсміливіші плани та амбіції. І, знайте, що «Рідне місто» завжди підтримає вас на вашому професійному та політичному шляху. Тільки вперед, легендарний тренере!