Допомогти ОСББ просять люди у депутата Яворського

Перший прийом громадян у щойно відкритій громадській приймальні провів депутат Кременчуцької міської ради, член фракції «Рідне місто» Вячеслав Яворський.

Мешканці Молодіжного одразу скористалися можливістю особисто поспілкуватися з відомим промисловцем, поскаржитися на свої негаразди, попросити про допомогу.
На прийом записувалися по телефону и приходили без запису. Здебільшого люди, які прийшли в приймальню депутата, з Вячеславом Яворським вже знайомі. Вони зустрічалися під час перевиборчої кампанії, у ході якої, завдяки тоді ще кандидату, було вирішено чимало болючих питань з благоустроєм дворів та прибудинкових територій.

Зараз цілі делегації просять депутата допомогти з вирішенням проблеми виплати кредитних відсотків за так званими теплими кредитами. За словами мешканців ОСББ на Молодіжному, виплата цих відсотків стала практично непосильною задачею, яка лягла на плечі у тому числі і багатьох пенсіонерів, яким ледь вистачає на погашення комунальних заборгованостей.

– Питання у всіх практично однакові – дороги, труби, відсотки по теплих кредитах, будні всіх людей. Зараз мені потрібна підтримка «Рідного міста» у вирішені питань мешканців Молодіжного. Ми вже не вперше чуємо, що питання відсотків по теплих кредитах вирішується довго і давно. І потрібно знайти зачіпку, за якою буде відкрите досудове розслідування. У нас є юристи, які будуть займатися цим питанням. Будемо розбиратися, – говорить депутат.

Нагадуємо, що Вячеслав Яворський веде особистий прийом кожен перший та третій вівторок місяця за адресою вул. Тараса Бульби (колишня Карнаухова), 5. Також свої питання та пропозиції можна буде надавати помічникам депутата, які працюватимуть у приймальні протягом тижня. Їхній графік ми додамо окремо на цій сторінці. Крім того, за словами Вячеслава Яворського, охоронцям приміщення, які працюють цілодобово, надане розпорядження приймати звернення від громадян, які в подальшому будуть передані помічникам депутата.