З Днем народження Юрій Васильович!

Наш шановний Юрій Васильович Гриценко, лідер партії “Рідне місто”, секретар міської ради Кременчука святкує свій День народження 27 березня.

Складно підібрати правильні слова, щоб описати, що саме для нас означає ця людина. Він очільник і добрий батько, він генератор ідей і джерело невичерпної енергії. Він надихає кожного в команді на все нові звершення і вчить бути небайдужими до людської біди й негоди.

Щире серце і твердий характер, невичерпна харизма і чітка громадянська позиція – це все про нашого Юрія Гриценка. Його знає кожен мешканець нашого міста, його цінують за відкритість і готовність до діалогу будь- якої складності.

Ми у “Рідному місті” знаємо: де Гриценко, там лад і порядок. Навіть поза межами робочого місця Юрій Гриценко не зупиняє робочого процесу. До нього можна звернутися завжди, хоч на концерті, хоч на прогулянці з сім’єю, і він завжди вислухає, порадить, призначить зустріч і протягне руку допомоги. Це людина, з якою нам всім по дорозі, бо він завжди на боці кременчужан. Кременчук – його головна турбота, кременчужани – найбільша любов і натхнення.

Ми пишаємося своїм лідером. Щиро любимо і дякуємо за все, що він робить на своєму професійному шляху. Бажаємо нашому лідерові здоров’я в першу чергу, сил, натхнення. Залишайтеся, наш Юрій Васильович, таким самим молодим, рішучим, мудрим, люблячим. “Рідному місту” з вами дуже пощастило!